Λειτουργία συστήματος BRUNATA

Αυτονομία Θέρμανσης παλαιών πολυκατοικιών BRUNATA (made in Denmark)

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

Η ενέργεια  που χρησιμοποιούμε για να θερμάνουμε το διαμέρισμα μας έχει ένα κόστος το οποίο δημιουργεί μία αύξηση του οικογενειακού μας προϋπολογισμού σήμερα και ίσως πολύ ακριβότερα τα επόμενα χρόνια, θα είναι πολύ ενδιαφέρoν να καταλάβουμε πώς να κάνουμε εξοικονόμηση ενέργειας.

Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι ο τρόπος που χρησιμοποιούμε τη θέρμανση  στη χώρα μας αναπτύχθηκε  πάνω σε λάθος βάση, με το μεγαλύτερο λάθος να είναι ο  υπολογισμός με την ώρα για την ποσότητα της  θερμότητας που θα πάρουμε ,ή πόση ώρα θα δουλεύει ο λέβητας καταρρίπτοντας έτσι τη  λογική που θα είχε κάθε άνθρωπος στο να κάνει εξοικονόμηση ενέργειας.

Η ενέργεια που χρειάζεται ο λέβητας  σας για να φτάσει στο βαθμό απόδοσης λέγεται προθέρμανση. Ο σύνηθες τρόπος λειτουργίας του περιορίζεται σε κάποια μικρά χρονικά διαστήματα της ημέρας. Ως εκ τούτο η συνολική λειτουργία της θέρμανσης δεν ξεπερνάει τις 6-8 ώρες ημερησίως με αποτέλεσμα  το 40%  της ενέργειας  να διατίθεται για την προθέρμανση του λέβητα και το υπόλοιπο 60%  να διατίθεται για να έχουμε τις   ελάχιστες ώρες  θέρμανση την ημέρα, και πολλές φορές χωρίς να έχουμε την δυνατότητα να την απολαύσουμε.

Πέρα από την δημιουργία αυτονομίας στην θέρμανση σε ένα κτίριο βασική προϋπόθεση για την εταιρεία μας "eco4all" είναι η  εξοικονόμηση ενέργειας.

Η πρόταση της eco4all.gr για την αυτονομία του κτιρίου σας είναι  η τοποθέτηση θερμοστατικής κεφαλής για να ελέγξουμε τη λειτουργία του κάθε θερμαντικού σώματος ξεχωριστά και κατ’ επέκταση τη θερμοκρασία του κάθε χώρου.

Στην eco4all.gr προτείνουμε:

Χειροκίνητη θερμοστατική  κεφαλή

Mesa_Leitourg_2

Με την τοποθέτηση των θερμοστατικών κεφαλών υπάρχει η δυνατότητα να βελτιωθεί η διαχείριση της θέρμανσης στο διαμέρισμα σας με ταυτόχρονη εξοικονόμηση ενέργειας. Η θερμοστατική κεφαλή μετράει την εσωτερική θερμοκρασία δωματίου και αυτόματα ρυθμίζει την θέρμανση που προέρχεται από τα θερμαντικά σώματα. Κάθε βαθμίδα της κεφαλής προκαλεί - επιτρέπει μία συγκεκριμένη θερμοκρασία στον χώρο.
Με την θερμοστατική βαλβίδα μπορούμε να μειώσουμε , να αυξήσουμε ή και να ελαχιστοποιήσουμε την θερμοκρασία σε κάθε χώρο ξεχωριστά , ανάλογα με τις θερμικές ανάγκες μας κάθε φορά.

ΠΩΣ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

brunata βεροια

Η τοποθέτηση ενός κατανεμητή δαπανών θέρμανσης της BRUNATA επάνω στο κάθε θερμαντικό σώμα πέρα από τη δίκαιη κατανομή, μας προδιαθέτει και για εξοικονόμηση ενέργειας.

Η πατενταρισμένη αυτή συσκευή εγγυάται όλο το 24 ώρο της λειτουργίας της, τη μέτρηση της θερμότητας που διαχέεται μόνο από τα θερμαντικά σώματα.

Σημαντικό. Η θερμότητα του ήλιου ή άλλης πηγής θέρμανσης δεν μετριέται από τον κατανεμητή της Brunata

Προσοχή. Οι μπαταρίες διαρκούν 10 χρόνια πριν εξαντληθούν.

Η εταιρία μας eco4all μέσα από την συνεργασία με την Brunata είναι η μόνη εταιρία που παράγει κατανεμητές με μπαταρίες που αλλάζουν. Αυτό σημαίνει ότι, αν οι μετρητές σας είναι διαφορετικής μάρκας στην λήξη της μπαταρίας θα πρέπει οι μετρητές σας να αντικατασταθούν, αγοράζοντας πάλι καινούργιους μετρητές.

Πως γίνεται η μεταφορά των δεδομένων κατανάλωσης.

Ο μετρητής της Brunata μετράει με ακρίβεια την κατανάλωση και την αποθηκεύει στην μνήμη του. Οι μετρητές είναι ασύρματοι, η συχνότητα εκπομπής είναι 433Mhz.

Mesa_Leitourg_4

Βάζοντας τα υψηλότερα στάνταρτ για την ακριβή μέτρηση και κατανομή δαπάνης η εταιρεία μας eco4all.gr σε συνεργασία με τη Brunata εξελίσσοντας την τεχνολογία απο το 1917 καταργεί τους δέκτες κουτιά που τοποθετούν άλλες μάρκες σε κοινόχρηστο χώρο(κλιμακοστάσιο). Με την υψηλή τεχνολογία του Futura +(κατανεμητή)και το ευέλικτο λογισμικό στη βάση διαχείρισης δεδομένων διασφαλίζει την ασφαλέστερη μεταφορά δεδομένων και έχει την δυνατότητα να διαχειρίζεται περισσότερα από 5.500.000 διαμερίσματα σε παραπάνω από 12 Ευρωπαϊκές χώρες. Με στόχο την ακριβή μέτρηση, την δίκαιη κατανομή και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Mesa_Leitourg_5

Αυτονομία Θέρμανσης παλαιών πολυκατοικιών BRUNATA.

100% Εξοικονόμηση ενέργειας. 100% Οικονομία. 100% Αυτονομία

No Comments Yet.

Leave a comment