Γιατί να επιλέξω την Brunata

Γιατί να επιλέξω την Brunata

Mesa_epilogi_1

 

ΔΩΣΤΕ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ, ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΑΣ,
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΚΑΤΑΝΕΜΗΤΕΣ ΔΑΠΑΝΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
11+3 ΣΗΜΕΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ

 

1. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ
στην αυτονομία θέρμανσης παλαιών πολυκατοικιών.
To 1917 εφευρέθηκε το πρώτο θερμιδόμετρο από τον ιδρυτή της Brunata Constandin Brun. Έκτοτε η Brunata αναπτύσσει και παράγει μετρητές καθώς και σχετικά προϊόντα και υπηρεσίες τα οποία, σε παγκόσμια κλίμακα, συμβάλλουν στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και κατά συνέπεια των εκπομπών CO2. Η συνεργασία της eco4all.gr με την εταιρεία της BRUNATA αποτελεί την καλύτερη επιλογή.

2. ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΡΗΤΕΣ
- Ακολουθώντας τη συμβατική σκέψη, όπως καθορίζεται από το πρότυπο ΕΝ834, η θερμική επίδραση από την ηλιακή ακτινοβολία, σόμπες ή άλλες εξωτερικές πηγές θερμότητας, δεν πρέπει να υπολογίζεται.
- Κατά συνέπεια όλοι οι άλλοι ηλεκτρονικοί κατανεμητές εκτός από τον Brunata Futura+ λειτουργούν με βάση προκαθορισμένα όρια θερμοκρασίας ή με βάση μια ελάχιστη μέση θερμοκρασία σώματος προκειμένου να ξεκινήσει η καταγραφή της θερμότητας.
- Ο κατανεμητής Brunata Futura+ είναι ο πιο ακριβής κατανεμητής κόστους θέρμανσης δεδομένου ότι είναι ικανός να ξεχωρίσει την θερμότητα που προέρχεται από το σύστημα θέρμανσης ή από άλλες πηγές.
- Όλες οι εκπομπές θερμότητας καταγράφονται, αλλά μόνο οι εκπομπές που προέρχονται από το σύστημα θέρμανσης συνυπολογίζονται στην κατανάλωση και προφανώς κοστολογούνται.

3. ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΔΙΑΡΚΟΥΝ 10 ΕΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ
- Η eco4all.gr πάντα σε συνεργασία με την Brunata είναι η μόνη εταιρεία που παράγει κατανεμητές με μπαταρίες που μπορούν να αντικατασταθούν όταν εξαντληθούν.
- Αυτό σημαίνει ότι εάν οι μετρητές σας είναι άλλης εταιρείας, όταν οι μπαταρίες τους εξασθενήσουν, θα πρέπει να αντικαταστήσετε ολόκληρη τη συσκευή.
- Επίσης η Brunata διασφαλίζει ότι οι μετρητές της είναι σε θέση να καταγράφουν την ενέργεια ακόμα και 15 εβδομάδες μετά την εξασθένηση των μπαταριών.
- Η διαδικασία αντικατάστασης των μπαταριών δεν επηρεάζει την μνήμη των μετρητών.

4. ΑΚΡΙΒΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΝΕΜΗΤΗ
Οι κατανεμητές της Brunata προγραμματίζονται με βάση την πραγματική θερμική ισχύ του σώματος. Είναι οι μόνοι κατανεμητές που στην οθόνη τους βλέπουμε τον τρόπο προγραμματισμού τους αποφεύγοντας την οποιαδήποτε παρεξήγηση ή διαφωνία.
Πραγματική αυτονομία θέρμανσης παλαιών πολυκατοικιών.

5. ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ
Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες όπου η κατανομή της δαπάνης θέρμανσης γίνεται από μεμονωμένους συνεργάτες, η eco4all.gr και η εταιρεία της Brunata εξασφαλίζει ότι κατά την κατανομή δεν μπορεί να υπάρξει ανθρώπινη παρέμβαση διασφαλίζοντας έτσι το αξιόπιστο του λογαριασμού.

6. ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΣΤΟΝ
ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΧΩΡΟ.
Για μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην κατανομή δαπάνης, απαιτείται η διασφάλιση των δεδομένων. Ο Futura+ είναι 4ης γενιάς κάτι που σημαίνει ότι οι καταγραφές, για μεγαλύτερη ασφάλεια, αποθηκεύονται στον ίδιο τον κατανεμητή. Η συλλογή των δεδομένων από κάθε κατανεμητή για την έκδοση του λογαριασμού γίνεται ασύρματα, εξωτερικά του κτιρίου.

7. ΑΣΦΑΛΕΙΑ 5 ΣΗΜΕΙΩΝ.
Ο Futura+ έχει αποσπώμενη πρόσοψη που ασφαλίζει σε 5 σημεία αποδεικνύοντας έτσι πιθανή παραβίασή του. Παράλληλα, οποιαδήποτε προσπάθεια παραβίασης του κατανεμητή καταγράφεται στη μνήμη του.

8. ΨΗΦΙΑΚΗ ΟΘΟΝΗ.
Η οθόνη των κατανεμητών της Brunata είναι ευανάγνωστη για να είναι εύκολη η σύγκριση των δεδομένων από το χρήστη ανά πάσα στιγμή.

9. Η BRUNATA ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ
ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ
Στην οθόνη του κατανεμητή εμφανίζεται η περσινή κατανάλωση βοηθώντας μας έτσι να πετύχουμε τη σύγκριση δύο περιόδων βελτιώνοντας τη διαχείριση ενέργειας.
Η περίοδος θέρμανσης λήγει κάθε 30 Σεπτεμβρίου.
Αυτονομία θέρμανσης και οικονομία 100%

10. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.
Ο κατανεμητής της Brunata είναι ιδιαίτερα καλαίσθητος σε οποιοδήποτε θερμαντικό σώμα και αν τοποθετηθεί. Οι διαστάσεις του κατανεμητή είναι 131mm x 39mm x 19mm και το βάρος του 65 γραμμάρια.

11. ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ.
Η Brunata πιστοποιεί και εξειδικεύει τους συνεργάτες της (eco4ll.gr) εξασφαλίζοντας σας τη σωστή ενημέρωση και την ορθή τοποθέτηση και προγραμματισμό του μετρητή.

Mesa_epilogi_2

• 1
Στη χώρα μας η κατανομή δαπάνης μοιράζεται με χιλιοστά θέρμανσης. Σε πολλές περιπτώσεις κατανέμεται ισομερώς μεταξύ όλων των κατοίκων. Ως εκ τούτου, ένα νοικοκυριό ενός ατόμου είναι πιθανόν να πληρώνει όσο ένα με πολλά άτομα. Με τη μέτρηση της κατανάλωσης όμως, η κατανομή γίνεται με τρόπο ώστε κάθε ένοικος να πρέπει να πληρώσει μόνο για τη πραγματική του κατανάλωση. 100% Αυτονομία θέρμανσης.

• 2
Οι αριθμοί που συγκεντρώνονται από την Brunata δείχνουν σαφώς ότι, όταν η κατανάλωση θερμότητας μετριέται, μειώνεται κατά τουλάχιστον 25-35%. Έτσι, με το σημαντικό αριθμό των μετρητών που έχουν εγκατασταθεί σε όλο τον κόσμο, η Brunata συμβάλλει άμεσα στη μείωση των εκπομπών CO2 κατά εκατομμύρια τόνους ετησίως.

• 3
Η εφεύρεση του πρώτου θερμιδόμετρου στηρίχθηκε στο να μπορεί ο άνθρωπος να μετράει και να υπολογίζει την κατανάλωση της θερμότητας στο κάθε θερμαντικό σώμα. Η ανάπτυξη αυτής της φιλοσοφίας έδειξε ότι σημαντικότερο είναι να μοιράζεται η ενέργεια στους ανθρώπους που κατοικούν στο ίδιο κτίριο δίκαια και αξιόπιστα. Σήμερα λοιπόν η Brunata με την τεχνική και την εμπειρία της έχει εγκαταστήσει περισσότερους από 23.000.000 κατανεμητές και με την υψηλή τεχνική μέτρησης κατανέμει τη δαπάνη θέρμανσης σε περισσότερα από 5.500.000 διαμερίσματα.

Mesa_Leitourg_5

Αυτονομία Θέρμανσης παλαιών πολυκατοικιών BRUNATA.

100% Εξοικονόμηση ενέργειας. 100% Οικονομία. 100% Αυτονομία

 

No Comments Yet.

Leave a comment